CNC DSP Kontrol Sistemleri Nedir?

CNC DSP kontrol sistemi bilgisayara ihtiyaç duymadan CNC kontrolü yapabilme imkanı sağlayan DSP kontrol ünitesidir. USB hafızayla G kod dosyalarınızı CNC üzerinde çalıştırmanızı mümkün kılar. Ürün son derece ekonomiktir. Bu yüzden bütçesini düşünenler tarafından tercih edilmektedir. Çünkü CNC DSP kontrol sistemleri kontrol kartı gibi ekstra masrafları olmayan bir üründür. Bu haftaki blog yazımızda sizlerle CNC DSP Kontrol sistemlerini incelemek istiyoruz.

CNC DSP Kontrol Sistemlerinin Özellikleri Nelerdir?

CNC DSP sistemi pek çok farklı özelliğe sahiptir. Bu özellikleri şu şekilde sıralamamız mümkündür; Virüslerinden etkilenmeyen bir yapıya sahiptir. Elektrik kesintisi olduğu durumda elektrik geldiğinde çalışmaya kaldığı yerden devam eder. Soft limit tanımlayabilirsiniz. Home Switch girişine sahiptir. Bilgisayardan bağımsız çalışma özgürlüğü sunar. Servo motorlar ile uyumlu yapıya sahiptir. 3 eksen X, Y, Z kontrol sağlar.

CNC DSP Kontrol Ünitelerinin Avantajları

CNC DSP kontrol üniteleri ile CNC takım tezgahlarında sayısal komutlar bilgisayarsız yönetilebilir. Makine için gereken parametre ayarlarının yapılabilmesini sağlar. Komutları makine üzerinden verebilirsiniz. CNC DSP kontrol üniteleri Hz, Eksen, CPU, Ölçü ve Uygulamalar gibi farklı farklı özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

CNC DSP Kontrol Fiyatları

Farklı ürünlerin farklı özellikleri vardır. Bu yüzden ürünlerin fiyatları birbirinden farklıdır. Seçeceğiniz CNC DSP kontrol sistemine göre ödeyeceğiniz ücret değişecektir. Fakat yazımızın başında da belirttiğimiz gibi bilgisayara ve kontrol kartına ihtiyaç olmadığı için bu ürünler diğerlerine göre çok daha ekonomik bir seçimdir. Pek çok üretici bu ürünleri tercih etmektedir. Şahin Rulman güvencesi ile CNC DSP Kontrol Sistemleri satın alabilirsiniz. Ayrıca CNC DSP Kontrol Ünitesi hakkında merak ettiğiniz bütün detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.